Van Raaij Wellness- en Sportmassage

Opleidingen

Leer Echt masseren

Heb je net je sportmassage opleiding afgerond, maar ben je nog onzeker om te masseren? Het is fijn om van een ervaren masseur tips & tricks te krijgen op gebied van massages, houding en het voorkomen van blessures bij jezelf.

In twee dagen van 6 uur leer ik je de fijne kneepjes van het vak voor slechts € 240,00


Tape cursus

Wil je daarnaast ook nog beter leren tapen, zowel met sporttape als MTC tape, schrijf je dan ook in voor de Tape cursus. 2 dagen van 6 uur voor slechts € 240,00

Bij inschrijving van beide cursussen ontvang je 15 % korting op de totaalprijs.


Leer masseren en anatomie

Voor deze mini opleiding is het handig als je al wat achtergrond kennis heb. Dat is echter niet vereist. Ik leer je wat je moet weten om een heerlijk wellness massage te geven.

Deze mini opleiding duurt 6 dagen van 6 uur. Kosten € 495,00

 

minicursus sportmassage

Soms wil je niet een jaar uittrekken voor het leren van het geven van een stevige massage. Een sportmassage. De basis kan ik je in 6 dagen van 6 uur leren. Je leert alle belangrijke zaken die bij sportmassage horen. Je voelt je zeker na deze minicursus. Het is wel een intensieve cursus. Je leert de basis van anatomie, fysiologie en natuurlijk leer je hands-on sportmassage geven.

De kosten van deze cursus is € 750,00 voor 6 dagen van 6 uur.


Massage & Co.

Wil je samen met je partner leren elkaar een heerlijke massage te geven. Je leert dit in slechts 1 dag tijd. Je leert met deze massage op elkaar af te stemmen en een semi professionele wellness massage te geven.

Kosten van de cursus massage & co zijn € 195,00


Alle opleidingen/cursussen zijn excl. btw. Instappen kan op elk gewenst moment. De groepen worden klein gehouden. Doordat je elk gewenst moment kan instappen, is privéles soms mogelijk zonder additionele kosten.


Bellen
Map
Info