Van Raaij Wellness- en Sportmassage

Beauty
Iedereen heeft dingen aan zichzelf die je zou willen veranderen. Het ene is ingrijpender dan het andere.

Deze veranderingswensen passen zich aan na mate we ouder worden. Zo zijn er heel veel vrouwen, jong en oud die graag wat zouden willen doen aan beginnende of gevorderde cellulite. Ook het strak trekken van de huid van de buik en armen staat hoog op het verlanglijstje. Natuurlijk willen we boven een bepaalde leeftijd allemaal wat minder rimpels hebben.


Voorheen waren deze verandering alleen mogelijk door middel van plastische chirurgie of injectables. Geen van deze opties vind ik aantrekkelijk. Een mommy tuck zoals het straktrekken van je buik heet, is heel zwaar, belastend voor je lijf en infecties liggen op de loer na de operatie. Daarnaast is het heel duur en ben je een tijdje uit de running. Ook botox en fillers zijn lichaamsvreemde middelen die in je huid worden gespoten. Hoewel dit gemeengoed schijnt te zijn tegenwoordig, is het duur, verlies je mimiek en moet je het constant herhalen.


Met mijn behandeling voel je geen pijn, wordt er niets in je lichaam gebracht en zijn de resultaten natuurlijk en verbluffend.

Door middel van massage, infrarood en vibratie worden de delen van je lichaam of gezicht behandeld. Heerlijk relaxed en met een enorm resultaat al na 5 keer behandelingen. Ga je voor de facelift dan verkrijg je een botox effect met behoudt van mimiek en zonder dat er een injectie substantie in je huid komt. Puur massage en infrarood.Bellen
Map
Info